Riječ dobrodošlice

nacelnik-antun-glavasPoštovani mještani,

čast nam je i zadovoljstvo ponuditi Vam informacije o mjestu na našim internet stranicama. Internet stranica općine je mjesto na kojem se danas najprije mogu pronaći svi najnoviji dokumenti vezani uz našu općinu, te novosti vezane uz rad općine. Tu se ujedno nalaze sve važnije informacije i aktivnosti sa područja općine. Osim brojnih informacija dostupnih na stranicama ostvarena je i mogućnost dvosmjerne komunikacije sa građanima. Vjerujem da ćete na ovoj stranici dobiti obilje informacija o svim aktivnostima općinske uprave, kao i niz drugih informacija o povijesti, kulturi, gospodarstvu i slično.

Načelnik općine Feričanci, Antun Glavaš

 

 

Prof. dr. sc. Vladimir Šišljagić, župan Osječko-baranjske županije

Općina Feričanci, njena četiri nazupan-vladimir-sisljagicselja – Feričanci, Valenovac, Vučjak Feričanački i Gazije, sinonim su skladnosti prirodnih ljepota i ljudi. Šumoviti obronci Krndije i vinogradima prekriveni brežuljci stapaju se s livadama i plodnim oranicama nizinskog dijela, povezuju vodotocima i izvorima bistre vode, no ovu oazu mira i prirodnog sklada još vjernije određuju ljudi. Feričanci su mala općina, s manje od 2.500 stanovnika, ali vrijednih ljudi, ponosnih na svoj dom, svoj zavičaj i spremni ga održavati lijepim te dalje izgrađivati.

U današnje vrijeme, vrijeme modernih komunikacija i tehnologija, svoje ljepote, svoj rad i znanje, svoja dostignuća i namjere, šteta je čuvati samo za sebe, a ne dati na uvid cijeloj zainteresiranoj javnosti. Jedan od najboljih modela prezentiranja i komuniciranja svakako je Internet stranica. Za Općinu Feričanci, njena izabrane predstavnike i upravna tijela, njene udruge, ali i baš sve stanovnike i prijatelje zato su iznimno važne kvalitetno osmišljene i vođene Internet stranice.

Svim stanovnicima Općine Feričanci želim puno sreće i zdravlja te uspješan rad i rezultate o kojima ćemo rado čitati na www.opcina-fericanci.hr .

Vaš župan dr. sc. Vladimir Šišljagić

Bookmark the permalink.

Comments are closed